Politerno > Україна і світ > Стали відомі нові подробиці загибелі екс-голови правління “Інтера”

Стали відомі нові подробиці загибелі екс-голови правління “Інтера”

  • 25 Лютого, 2020
  • 1357 Переглядів
  • 0

Екс-міністр закордонних справ Леонід Кожара, можливо, причетний до вбивства у своєму будинку медіаменеджера Сергія Старицького.

Журналісти OBOZREVATEL дізналися від джерела, що це було не самогубство і на це вказують низка ознак.

Повідомляється, що труп лежав на кухні з пістолетом в долоні, а куля увійшла під око. Більш того, первинна експертиза показала сумнівність версії про самогубство.

На обличчі жертви не виявлено характерних для самостійного пострілу в упор слідів, таких, наприклад, як сліди порохових газів або відбиток зрізу ствола на шкірі. Більше того, пістолет був затиснутий в руці у Старицького, хоча він повинен був випасти після інерції від пострілу.

За словами інформатора, Кожара, у якого в крові було зафіксовано 2:25 проміле алкоголю, нібито міг навмисно або ненавмисно застрелити медіаменеджера, а потім злякатися і спотворити картину злочину, вклавши пістолет жертві в руку.

Уточнюється, що є свідчення про п’яні витівки з боку екс-міністра закордонних справ, які він скоював раніше: стрілянина у повітря, у дворі, з вікна.

На думку джерела, через перераховані вище фактори Кожарі нібито можуть вручити підозру. Він також уточнив, що у разі визнання у вбивстві з необережності, йому загрожувало б від 3 до 5 років.

Нагадаємо, Сергія Старицького знайшли з вогнепальним пораненням в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари під Києвом 21 лютого. ЗМІ повідомляли про те, що він нібито вчинив самогубство. Майже через добу поліція прокоментувала подію і заявила, що Старицький покінчив з собою, прийшовши в гості. Пізніше провадження було перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивство.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE