Politerno > Україна і світ > У Жмеринці поліція затримала 11 осіб, які напали на міськраду (Відео – Фото)

У Жмеринці поліція затримала 11 осіб, які напали на міськраду (Відео – Фото)

  • 27 Лютого, 2020
  • 1103 Переглядів
  • 0

Після штурму Жмеринської міської ради поліція відкрила дві кримінальні справи і затримала 19 осіб.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Серед затриманих 19 учасників заворушень – лідери громадських об’єднань “Едельвейс” та “Національні дружини”. Справи відкриті за двома статтями: ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Правопорушникам загрожує до семи років позбавлення волі.

“27 лютого близько 11 години у місті Жмеринці понад 20 невідомих осіб в масках увірвалися до приміщення міськради та намагалися завадити проведенню чергової сесії. До зали, де проходила сесія, їх не допустили поліцейські. Зловмисники кидали каміння та димові шашки, пошкодили вхідні двері та меблі в приміщенні, побили вікна. За вчинення хуліганських дій поліцейські затримали і доставили у відділ поліції 11 осіб. Правоохоронці встановлюють їхні анкетні дані і відбирають пояснення. Також встановлюються особи всіх учасників події”, – йдеться в повідомленні НП.


На місці події для документування правопорушення працює слідчо-оперативна група поліції. Подія належним чином зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Жмеринського відділу поліції. Вирішується питання про правову кваліфікацію.

Читайте також: СБУ викрила посадовців “Укрзалізниці”, які облаштували незаконний кар’єр на 60 гектарах

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE