Politerno > Україна і світ > Ніхто не вказував мені, що підписувати, – Рябошапка про підозри Порошенку

Ніхто не вказував мені, що підписувати, – Рябошапка про підозри Порошенку

  • 4 Березня, 2020
  • 991 Переглядів
  • 0

Під час звіту у парламенті генпрокурор Руслан Рябошапка заперечив, що в Офісі президента від нього вимагали підписання підозри екс-президенту Петру Порошенку.

Про це Рябошапка сказав під відповіді на запитання депутатів до керівників правоохоронних та антикорупційних органів у Верховній Раді.

Нардеп від “Європейської солідарності” Артур Герасимов звернувся до генпрокурора: “Журналісти повідомили, що Ви були в Офісі Зеленського, де від Вас вимагали підписати три незаконні підозри на президента Порошенка. Також керівник фракції “Слуга народу” повідомив, що останньою краплею стало якраз непідписання цих підозр. Прокоментуйте це”.

 “Що стосується того, що в мене нібито вимагали підписати підозри – це неправда. Ніхто ніколи не давав мені вказівок підписувати чи не підписувати підозри. Щодо слів Арахамії – хай Арахамія сам коментує свої слова”, – відповів Рябошапка.

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія перед звітом правоохоронців у Верховній Раді заявив журналістам, що з усіх керівників правоохоронних органів “до пана Рябошапки найбільша кількість питань”, хоча щодо всіх є питання.

“Останньою краплею (для звільнення Рябошапки – УП) – дуже гарне питання. Я не знаю. Можливо, підписання по пану Порошенку – це і є останньою краплею. Бо все готово до підписання підозри, але ніхто чомусь цього не робить… Є реально недопрацювання Офісу генерального прокурора – і це не тільки пан Рябошапка, це взагалі топ-менеджмент Офіс генпрокурора. Там і заступники теж багато чого не роблять того, чого від них чекає народ України”, – сказав Арахамія.

Нагадаємо. за словами Давида Арахамії, президентська фракція готова підтримати призначення депутата Сергія Іонушаса на посаду генпрокурора в разі відставки Руслана Рябошапки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE