Politerno > Україна і світ > Нардепи ще раз зберуться позачергово

Нардепи ще раз зберуться позачергово

  • 4 Березня, 2020
  • 1048 Переглядів
  • 0

На вимогу 152 народних депутатів спікер Ради Дмитро Разумков призначив позачергове засідання на 18:30 5 березня.

“У зв’язку з вимогою 152 народних депутатів про скликання позачергового засідання Верховної Ради… скликати позачергове засідання Верховної Ради України на 18:30 5 березня 2020 року, на якому розглянути питання висловлення недовіри генеральному прокурору України Рябошапці Руслану Георгійовичу”, – сказав Рябошапка.

Разумков підкреслив, що в порядку денному позачергового засідання лише одне це питання. 

У середу комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності рекомендував парламенту проголосувати щодо прийняття чи відхилення постанови про висловлення недовіри генпрокурору Руслану Рябошапці.

Новим генеральним прокурором можуть призначити депутата від “Слуги народу”, заступника голови комітету з питань правоохоронної діяльності, Сергія Іонушаса.

Нагадаємо, парламентський Комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував депутатам розглянутия постанову про висловлення недовіри генпрокурору Руслану Рябошапці.

Також ми повідомляли, що нардепи з фракції “Слуга народу” намагалися з’ясувати джерело зливу у ЗМІ інформації про ймовірну відставку генпрокурора Руслана Рябошапки і глави НАБУ Артема Ситника.

Під час звіту у парламенті генпрокурор Руслан Рябошапка заперечив, що в Офісі президента від нього вимагали підписання підозри екс-президенту Петру Порошенку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE