Politerno > Україна і світ > “Слуги” шукають джерело “зливу” про відставку Ситника і Рябошапки

“Слуги” шукають джерело “зливу” про відставку Ситника і Рябошапки

  • 3 Березня, 2020
  • 901 Переглядів
  • 0

Нардепи з фракції “Слуга народу” намагалися з’ясувати джерело зливу у ЗМІ інформації про ймовірну відставку генпрокурора Руслана Рябошапки і глави НАБУ Артема Ситника.

Про це свідчить листування у фракційному чаті, яку оприлюднило видання “Букви”.

Вранці в листуванні нардеп Галина Янченко поставила в групі посилання на статтю радника генпрокурора Олександра Лємєнова, вона ж поцікавилася, хто злив тези проти згаданих керівників правоохоронних органів.

На що Олександр Корнієнко висловив припущення, що це могла зробити половина учасників чату.

У той же час, один з депутатів відповів Янченко, що якщо вона думає, що це він, то це не так, тому що злив цих тез ніяк не допомагає зберегти посади згаданим особам. Втім депутат “закликав діяти по закону, а не як жалюгідні схематозніки, щоб не уподібнюватися до Порошенка”.

Раніше повідомлялося, що у Верховну Раду внесений проект постанови №3154 про недовіру генеральному прокурору Руслану Рябошапці.

19 лютого Комітет з питань правоохоронної діяльності Верховної ради рекомендував винести постанову про звільнення директора НАБУ Артема Ситника на розсуд парламенту.

Також ми повідомляли, що у розпорядженні журналістів виявилися копії документів, які підтверджують здійснення угоди в окупованому Криму сім’єю Ситника.

Читайте також: У пошуках чергового “месії”. Як влада входить у системну кризу

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE