Politerno > Україна і світ > На Донбасі загинув воїн ЗСУ, ще четверо поранені

На Донбасі загинув воїн ЗСУ, ще четверо поранені

  • 3 Березня, 2020
  • 728 Переглядів
  • 0

Упродовж поточної доби в зоні ООС унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще чотири наших захисники отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

Збройні формування Російської Федераці обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще чотири наших захисники отримали поранення.

Шість обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, а саме:

  • чотири рази неподалік Широкиного – з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 25 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;

  • неподалік Зайцевого – з підствольного гараномету;

  • поруч з Лебединським – з міномету калібру 82 мм – 8 мін, а також противник здійснив обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” поблизу Луганського противник здійснив обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У штабі також запевнили, що на трьох ділянках розведення ситуація залишається стабільною та дотримується режим “Тиша”.

Унаслідок обстрілів 2 березня двоє українських захисників були поранені, ще троє зазнали бойового ураження. 

1 березня російські збройні формування  5 разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець загинув, трьох було поранено, ще троє отримали бойове ураження.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE