Politerno > Україна і світ > Зеленський Vs Кернес: президент пригрозив меру кримільнальною відповідальністю через саботаж

Зеленський Vs Кернес: президент пригрозив меру кримільнальною відповідальністю через саботаж

  • 17 Березня, 2020
  • 763 Переглядів
  • 0

Міський голова Харкова Геннадій Кернес не збирається виконувати розпорядження президента Володимира Зеленського про закриття на час карантину метрополітену, на що глава держави пригрозив йому кримінальною відповідальністю.

“Я проти закриття метро і закривати його не збираюся! Метро користуються всі категорії пільговиків. Вважаю абсолютно необгрунтованим таке рішення для міста, де не зафіксовано жодного випадку захворювання. Люди повинні якось їздити на роботу і пересуватися”, – заявив Кернес в коментарі УП.

У свою чергу, президент Зеленський в ефірі “Свобода слова” зазначив наступне: “Я прочитав те, що сказав пан мер. Я думаю, що вся відповідальність, кожна хвора людина в Харкові, не хочу казати про летальні випадки, там їх не буде – буде повністю його (Кернеса – ред.) відповідальність. Якщо він буде, скажу дуже обережно, порушувати закон, а він починає це робити, то його особисто чекає кримінальна відповідальність”.

Як відомо у Харкові не закрили садки та школи на карантин – прокуратура відкрила справу.

У зв’язку з небезпекою поширення нового коронавирусу Зеленський просить уряд зупинити міжміське і міжобласне пасажирське сполучення і роботу метрополітенів з 12:00 дня 18 березня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE