Politerno > Україна і світ > Оточення Зеленського розділилося на “за” і “проти” надзвичайного стану в країні

Оточення Зеленського розділилося на “за” і “проти” надзвичайного стану в країні

  • 24 Березня, 2020
  • 904 Переглядів
  • 0

Оточення президента Володимира Зеленського розділилося на два умовні табори “за” і “проти” рішення щодо введення надзвичайного стану в Україні.

Про це повідомляють співрозмовники УП в Офісі президента.

Перші виступають за жорсткі умови боротьби із коронавірусом, до них відносять Арсена Авакова, Сергія Шефіра. Також за введення надзвичайного стану виступає міністр охорони здоров’я Ілля Ємець, який навіть грозився піти у відставку, якщо рішення про НС не буде ухвалено. Мовляв, ситуація катастрофічна і він не хоче нести за неї відповідальність одноосібно.

Інша група, до якої входить сам президент та голова його офісу Андрій Єрмак, проти введення НС. І на таке “світосприйняття” вплинули розмови Зеленського із представниками великого бізнесу”.

16 березня Зеленський зібрав в офісі президента бізнесменів та олігархів і попросив про допомогу.

Відзначається, що саме представники великого бізнесу виступають проти введення НС та наводили президенту аргументи з цього приводу.

За словами співрозмовників УП, Зеленський особисто втрутився у конфлікт харківського губернатора Олексія Кучера із Олександром Ярославським та Геннадієм Кернесом.

Зокрема, після допису у FB, де Кучер порівняв Ярославського із трактором, Зеленський особисто зателефонував Кучеру і попросив вибачитися перед бізнесменом або шукати нове місце роботи.

Читайте також: З карантину у феодалізм. Як коронавірус позбавляє Зеленського влади у регіонах

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE