Politerno > Україна і світ > Зеленському доведеться нанести удар по інтересам людини, яка зробила його президентом – Бутусов

Зеленському доведеться нанести удар по інтересам людини, яка зробила його президентом – Бутусов

  • 27 Березня, 2020
  • 1095 Переглядів
  • 0

Розкол “Слуги народу” і повстання проти впливу в СН Коломойського – заява Єгора Чернева: “Частина депутатів живе не в Україні, а в країні “Приват”. Ми можемо втратити українську державність через Юд, готових продати країну за 30 срібняків”.

Монофракція “Слуга народу” розколота. Частина фракції відкрито виступила проти іншої частини, яку заводив у парламент Ігор Коломойський – один з творців проекту “Слуга народу”. Причина конфлікту – закон про заборону повернення майна націоналізованих банків, який буде ставитися на голосування на вимогу МВФ. Тому в Раду приїде президент Володимир Зеленський, щоб переконати депутатів проголосувати за закон. В якості альтернативи кредитам МВФ у фракції обговорюють ймовірність дефолту країни.

Читайте по темі: Коломойський через Дубінського нав’язує Україні ідею дефолту, – ЗМІ або Зеленський вимагає прийняття “антиколомойського закону” – подробиці документу і чи буде сесія

Виступ депутата Єгора Чернева – сенсаційне, це по суті відкрите оголошення війни депутатам Коломойського:

“Є ймовірність, що для прийняття закону про неповернення банків, який є однією з умов для отримання рятівного кредиту від МВФ, може не вистачити голосів.

Причина проста: частина депутатів з різних фракцій живе не в Україні, а в державі під назвою “Приват”. В них все буде добре, особливо, коли їхньому господарю повернуть банк чи виплатять компенсацію за нього. Вистачить на нові машини для всіх. Погано буде лише тим, хто не має “громадянства” країни “Приват”. А це – переважна більшість українців.

Нас намагаються переконати в тому, що дефолт – це добре, мовляв, не віддамо гроші закордонним баригам, а віддамо їх нашим людям. Це абсолютна єресь. Такі розмови розраховані на людей, нездатних критично мислити та бачити на крок уперед. Адже агітатори від Привату не говорять людям, що буде потім. А потім — конфлікт з усіма нашими західними стратегічними партнерами, фінансовий бойкот України, крах національної валюти, гіперінфляція, тотальне безробіття, шалений сплеск злочинності. Дев’яності роки будуть здаватися нам роками нечуваної стабільності.

Розклад на сьогодні такий, що голоси за закон про неповернення банків можуть дати лише кілька груп і фракцій: Голос, Довіра, ЄС та частина нашої фракції “Слуга народу”.

На жаль, інша частина депутатів різних фракцій та груп так чи інакше знаходяться на фінансуванні групи “Приват” або пов’язані з нею спільними інтересами.

Ми боремося за українську державність з РФ та епідемією, але можемо її втратити через Іуд, готових продати країну за 30 срібняків”.

Очевидно, майбутнє фракції буде визначено цим голосуванням. Але єдності вже не буде ніколи.

А вибір сьогодні ввечері доведеться зробити самому Володимиру Зеленському. Заради порятунку від дефолту йому доведеться нанести удар по інтересам людини, яка багато у чому зробила його президентом.

Юрій Бутусов

Читайте також: Ряд депутатів просувають альтернативу “антиколомойському” законопроєкту

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE