Politerno > Україна і світ > Коронавірусом продовжують заражатися народні депутати – на цей раз “слуга народу”

Коронавірусом продовжують заражатися народні депутати – на цей раз “слуга народу”

  • 29 Березня, 2020
  • 792 Переглядів
  • 0

Коронавірус виявлено у ще одного народного депутата України. Позитивний результат тесту отримав член фракції “Слуга народу” Володимир Ватрас.

Про це повідомила заступник глави фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук.

Володимир зараз перебуває у Хмельницькому в інфекційній лікарні. На засіданні фракції “Слуга Народу” у п’ятницю його не було. З часу проведення позачергового засідання 17 березня перебував у самоізоляції вдома“, – розповіла вона.

Раніше стало відомо про коронавірус у нардепів Сергія Шахова (“Довіра”), Сергія Рудика (позафракційний), Руслана Горбенка (СН), Анни Скороход (позафракційна), Також на симптоми коронавірусу поскаржилася Любов Шпак (СН).

Нагадаємо, народний депутат від СН Любов Шпак нещодавно спілкувалася зі своїм позафракційним колегою Сергієм Рудиком, у якого підтвердили коронавірус. Тепер Шпак кашляє і відчуває труднощі з диханням.

Член ради директорів КБУ Олега Міщенка, який у 2016-2017 роках обіймав посаду заступника голови Київської ОДА з питань будівництва та житлово-комунального господарства, помер від коронавірусу.

Нардепа з фракції ОПЗЖ Олександра Лукашева виписали з Олександрівської лікарні, де він перебував на лікуванні через COVID-19. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE