Politerno > Україна і світ > Портнов каже, що суд заморозив майно “Кузні на Рибальському”

Портнов каже, що суд заморозив майно “Кузні на Рибальському”

  • 7 Квітня, 2020
  • 772 Переглядів
  • 0

Окружний адміністративний суд Києва наклав заборону на відчудження будь-якого майна АТ “Кузня на Рибальському”, проводення перереєстрації в реєстрах, у нотаріусів та інші дії.

Про це колишній заступник глави Адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрій Портнов повідомив у відео на Youtube-каналі.

“Поки генеральний прокурор і ДБР розганяються з кримінальними справами щодо попереднього політичного режиму стосовно Порошенка, наша команда без всяких можливостей процесуальних, не маючи ніяких правоохоронних механізмів, перебуваючи фактично в опозиції до правоохоронних органів, сьогодні за нашим позовом в адміністративному суді змогла заморозити найбільший актив Петра Порошенка – завод “Кузня на Рибальському “, – заявив Портнов.

Згідно із визначенням суду, оприлюдненим Портновим, до суду звернулася громадянка Ісаївська, яка хоче оскаржити бездіяльність Національного агентства по запобіганню корупції після повідомлення про можливе корупційне правопорушення.

Як відомо, після приходу до влади Володимира Зеленського проти Порошенка було відкрито низку проваджень, до яких причетний юрист Андрій Портнов – керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Віктора Януковича та заступник глави АП часів Януковича. Ходили чутки, що він міг зайняти високу посаду у генпрокуратурі, але нова влада вирішила не провокувати резонанс у суспільстві. 

Нагадаємо, вартість продажу компанії “Кузня на Рибальському”, яка належала інвестиційному фонду екс-президента Петра Порошенка і його соратника Ігоря Кононенка склала 300,01 мільйонів доларів.

Читайте також: Якщо не можна чіпати “велику рибу”. Сумна доля генпрокурора Венедіктової

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE