Politerno > Україна і світ > Гра Зеленського з Коломойським дійшла до “взаємного цугцвангу”, – блогер

Гра Зеленського з Коломойським дійшла до “взаємного цугцвангу”, – блогер

Популярний український блогер Карл Волох пише про те, що останній рік він постійно писав, що цей день, який настав сьогодні, неминучий, бо вибір між Коломойським і МВФ Зеленському коли-небудь прийдеться зробити.

А це цугцванг, тому що вибирати він повинен між втратою медіа-підтримки та грошима міжнародних кредиторів, без яких країна не виживе, а це, в будь-якому випадку, означає кінець його політичного існування. Сьогодні проблему вже розуміють усі, навіть, здається, сам Володимир Зеленський.

За словами Карла Волоха, мало хто звертає увагу на інший цугцванг – Ігоря Коломойського, адже, у нього становище не краще, бо не покарати Володимира Зеленського за те, що пішов проти головного свого спонсора і призвів до втрати ним більшої частини капіталів, він не може, і, в той же час, почати медійну війну і позбавити Володимира Зеленського булави буде означати швидку втрату не тільки мільярдів, а й свободи. Це також розуміє Коломойський, тому панічно шукає хоч якесь позитивне для себе рішення.

«Традиційно, з огляду на мою сердечну прихильність до обох сторін конфлікту, бажаю їм одночасної остаточної перемоги один над одним», – резюмував блогер.

Читайте також: Поправки Коломойського. Як в Раді “завис” законопроект, який від влади вимагає МВФ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE