Politerno > Україна і світ > У Зеленського вимагають пояснення щодо можливого призначення в ОП ексчиновника МВС часів Захарченка

У Зеленського вимагають пояснення щодо можливого призначення в ОП ексчиновника МВС часів Захарченка

  • 7 Квітня, 2020
  • 1033 Переглядів
  • 0

Ініціативна група постраждалих на Майдані вимагає відповіді президента Володимира Зеленського щодо можливого призначення заступником голови ОП ексчиновника МВС часів Захарченка Татарова.

Про це йдеться в заяві Ініціативної групи постраждалих/поранених на Майдані.

За інформацією Ініціативної групи постраждалих/поранених на Майдані, в Офісі Президента готується призначення на посаду заступника голови ОПУ ще однієї людини часів Януковича-Захарченка – заступника начальника головного слідчого управління МВС тих часів Олега Татарова.

“За задумом, посаду іншого заступника Андрія Смирнова мають розділити та під Татарова віддати нагляд за Офісом генпрокурора, ДБР та МВС.

Тобто людина, яка була безпосередньо причетна до переслідувань майданівців, тепер має очолити весь правоохоронний блок, який покликаний розслідувати ці злочини. Раніше Татарова намагалися призначити заступником директора ДБР – у пару до Бабікова. Тоді “не зрослося”. Так не вийшло, йде на підвищення?

Ми вимагаємо відповіді від влади та особисто від Президента Зеленського. У лютому він зустрічався з родинами Героїв Небесної Сотні та, дивлячись у вічі батькам та дружинам, казав, який для нього важливий подвиг наших братів та сестер. Ми вимагаємо припинити призначати на найвищі державні посади зрадників Януковича та чітко озвучити свою позицію у цьому питанні.

Закликаємо долучитися до звернення усіх учасників Революції Гідності, родини Героїв Небесної Сотні, активістів та небайдужих українців!

Україна понад усе!”
– йдеться в заяві.

Читайте також: У Зеленського кажуть, що перенесення КС у Харків відмежує його від олігархів і криміналітету

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE