Politerno > Україна і світ > Екснардеп Береза заявляє, що Зеленський маніпулює думкою народу, доводячи неправдиву інформацію про коронавірус

Екснардеп Береза заявляє, що Зеленський маніпулює думкою народу, доводячи неправдиву інформацію про коронавірус

  • 8 Квітня, 2020
  • 967 Переглядів
  • 0

У Зеленського планують озвучити, що показники низької захворюваності і смертності в Україні – це результат карантину і звичайно ж особиста заслуга “найбільшого лідера сучасності” за версією Мендель.

Про це написав екснардеп Борислав Береза в своєму блозі.

Читайте також: Екснардеп Береза нагадав Зеленському, що за всі порушення закону і руйнування держави може послідувати вендетта

“А вже ввечері Зеленський виправдав мій інсайд заявивши: “Зменшення кількості захворілих на коронавірус – це результат карантину. Ми могли б мати значно більше недужих, як у європейських країнах. Тому наші заходи були вчасні та правильні”.

Що можна сказати? Він і маніпулює і бреше одночасно. Тому що в Україні за весь час протестувати всього 5864 чоловік. І у третини з них виявлено коронавірус. У США проведено понад 1,7 мільйонів тестів і виявлено понад 300 000 інфікованих коронавірусом. Навіть в маленькому Ізраїлі проводять 7800 тестів в день, а хочуть довести їх кількість до 30 000. У Німеччині щодня робиться 23 тисячі тестів, у квітні цей показник планують збільшити до 70 тисяч. Розумієте? 23 000 чоловік тестуються щодня. А у нас за весь час протестували 5864 громадян. У тому ж Ізраїлі за день перевіряють більше громадян.

Але комусь на четвертому поверсі в Офісі президента дуже хочеться похвалити себе і приміряти лаври великого стратега. Тому, Зеленський, як блакитний злодюжка з роману Ільфа і Петрова, сором’язливо маніпулює і бреше. Йому звичайно ж соромно. Але лише в глибині душі. А ось похвалити себе і підняти свій рейтинг йому хочеться значно більше, ніж соромитися. Тому бреше президент. На жаль. А треба, щоб Володимир Зеленський менше маніпулював і більше робив. Але він робить те, що може.

Тому і далі будуть з’являтися відосіки президента, а Україна, на даний момент, входить в десятку країн з найменшим рівнем тестування на душу населення. Тут є причина для сорому, але президенту все ще хочеться овацій і зростання рейтингу. Тому сподіватися на поліпшення не варто. А нові маніпуляції та брехня з Банкової будуть з’являтися і далі”.

Борислав Береза

Читайте також: Зеленський каже, що пом’якшення карантину поки не буде, Шмигаль – що його продовжать до початку травня

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE