Politerno > Україна і світ > З хворобою, викликаною коронавірусом, 15 днів боряться нардепка Скороход та її двомісячна дитина

З хворобою, викликаною коронавірусом, 15 днів боряться нардепка Скороход та її двомісячна дитина

  • 8 Квітня, 2020
  • 634 Переглядів
  • 0

Позафракційна народна депутатка Анна Скороход досі хвора на СОVID-19, захворіла і її дитина, з якою вона перебуває в лікарні.

Про це Скороход повідомила в Telegram

Від суботнього вечора перебуваю з дитиною в інфекційній лікарні, так що, на жаль, всі в зоні ризику від немовлят до людей похилого віку … Також сьогодні зрозуміла, що все-таки не одужала, на 15 день від перших симптомів сьогодні отримала все по-новому, подивимося, як буде далі“, – написала вона.

Скороход розповіла, що після діагностування у неї COVID-19 на 11 день карантину почувалася нормально, і на 12-й день теж, незважаючи на те, що повторний тест дав позитивний результат.

За словами Скороход, позитивний результат тесту був виявлений і в її дитини, яка почувалася погано і їх “по швидкій” привезли до інфекційного відділення.

15 день – вірус вирішив знову буянити, температура 38, ломота в тілі, головний біль, слабкість. Мабуть, перехворіти повторно – не міф“, – написала Скороход.

Читайте також: Черговий випадок зараження коронавірусом зафіксовано в ЗСУ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE