Politerno > Україна і світ > Я такий же – приходьте до мене: Аваков заступився за “Таню” і накинувся на “Бібікова”

Я такий же – приходьте до мене: Аваков заступився за “Таню” і накинувся на “Бібікова”

  • 10 Квітня, 2020
  • 1154 Переглядів
  • 0

Очільник МВС Арсен Аваков заступився за екснардепку Тетяну Чорновол, якій 10 квітня ДБР повідомило про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі “Партії регіонів” в 2014 році.

Про це міністр написав на своїй Facebook-сторінці 10 квітня.

“Адвокат Януковича, пан Бібіков (йдеться про заступника директора ДБР Олександра Бабікова – ред). Ви наплювали на конфлікт інтересів, як керівник ДБР і інспірували справу проти Тетяни Чорновіл – особистого ворога Януковича. Справи немає, є тільки ваша жага помсти.

Пан Бібіков, я був теж на Майдані 18 лютого 2014 року – я такий же як Таня – приходьте до мене, чекаю. Спробуйте.

А краще підіть до біса з держслужби, або до Януковича назад”, – заявив Аваков.

Міністр зазначив, що йому соромно, що в Україні допустили справу проти Чорновол: “Таня була на Майдані, як сотні тисяч українців”.

Він пише, що Чорновол “талановитий журналіст, емоційний політик” і навіть її друзі часто зляться на неї через жорстку риторику:

“Так, Таня така – вона лазить через паркани і говорить те, що думає, не добираючи слів і за це, як доросла людина відповідає. І нормально, але карати Таню підлістю не можна”, – підкреслив Аваков.

Міністр вважає дії проти Чорновол “неадекватними і ганебними”.

Аваков написав, що екс-нардеп проводила на передовій в найгарячіших точках весь час: “До Києва поверталася вибивати зброю для підрозділів, медикаменти і оснащення”.

Він додав, що підписував наказ про відправку її чоловіка на фронт, а потім всі оплакували його загибель. За його словами, Чорновол відмовилася від квартири, як вдова загиблого – “навіщо нам зайве. Буду жити і далі в хаті з дітьми і батьками”.

Як відомо, 10 квітня, о 6 ранку, до помешкання Тетяни Чорновол під Києвом приїхали слідчі Державного бюро розслідувань й провели обшук у справі про смерть Володимира Захарова при підпалі офісу “Партії регіонів” (на Липській, 10 у Києві) 18 лютого 2014 року.

Слідчі ДБР повідомили Чорновол про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі “Партії регіонів” в 2014 році.

Вона назвала це репресіями і спробою переписати “історію Майдану”.

Читайте також: Тимошенко: Для уникнення дефолту потрібно не землю та національну власність розпродавати, а зосередитися на реструктуризації боргу (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE