Politerno > Україна і світ > Затримано пособника Шайтанова, під час обшуку у нього вилучено арсенал зброї

Затримано пособника Шайтанова, під час обшуку у нього вилучено арсенал зброї

  • 16 Квітня, 2020
  • 834 Переглядів
  • 0

Контррозвідка затримала ще одного фігуранта у справі про держзраду генерал-майора Служби безпеки України Валерія Шайтанова.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Йдеться про ще одного колишнього співробітника Центру спецоперацій “А” СБУ, який також підтримував контакти з полковником ФСБ РФ Ігорем Єгоровим.

Під час обшуків за місцем проживання російського агента оперативники виявили великий арсенал вогнепальної зброї та боєприпасів.

Правоохоронці вилучили ручний протитанковий гранатомет РПГ-26, підстовбурний гранатомет і дві гранати до нього, пістолет STEYR 1914 з глушником, гвинтівку типу карабін, рушницю Mauser-Werks, саморобну гвинтівку з глушником, три гранати РГД-5 та запали до них, пластид, 12 капсулів-детонаторів і понад 9 тисяч патронів різного калібру.

На даний час затриманому повідомлено про підозру по ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України (від двох до п’яти років).

Нагадаємо, контррозвідка Служби безпеки України провела резонансну спецоперацію з викриття високопоставленого агента ФСБ у вищих ешелонах влади.

Читайте також: Генерал СБУ Шайтанов: історія зради



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE