Politerno > Україна і світ > Офіс президента в “ручному режимі” управляє правоохоронними органами – Лерос

Офіс президента в “ручному режимі” управляє правоохоронними органами – Лерос

  • 21 Квітня, 2020
  • 784 Переглядів
  • 0

Нардеп з фракції Слуга народу Гео Лерос заявив про «ручне управління» Офісом генпрокурора, Державним бюро розслідувань і Службою безпеки України з Офісу президента.

За словами депутата, він оприлюднив документи та відеозаписи про корупцію серед топ-чиновників, зокрема «плівки Єрмака», перед тим як передати їх до Національного бюро розслідувань, щоби  «ці справи не зам’ялися». Про це він розповів в інтерв’ю Радіо НВ.

«Як бачите, є якесь ручне керування трьома службами (на прикладі справ, які відкриваються проти мене) – це ДБР, СБУ і Генеральна прокуратура. Офіс президента впливає на них. І для того, щоби ці справи ніде не “зам’ялися”, я дав [їм] публічний розголос», – повідомив Лерос.

Нагадаємо, 29 березня Гео Лерос опублікував відеозаписи, на яких брат голови Офісу президента Андрія Єрмака Денис нібито пропонує призначення на державні посади за гроші. За словами нардепа, він отримав компромат на «флешці».

Лерос направив з цього приводу звернення до НАБУ. Потім, після чергового звернення нардепа, САП відкрила кримінальне провадження. 

Пізніше, 16 квітня, на своїй сторінці в Facebook Гео Лерос опублікував звіт, який нібито розкриває факти топ-корупції в Державній податковій службі. Згідно з документами, загалом за 8 місяців сумарні втрати державного бюджету від неправомірних дій чиновників могли скласти 25,5 млрд грн.

Читайте також: При владі маємо людей, які випадково, в результаті змови олігархів, потрапили на найвищий рівень – Касанжи

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE