Politerno > Україна і світ > Лерос показав відео, як брат Єрмака “торгує” державними посадами – реакція глави ОП (Відео)

Лерос показав відео, як брат Єрмака “торгує” державними посадами – реакція глави ОП (Відео)

  • 29 Березня, 2020
  • 1553 Переглядів
  • 0

Нардеп з фракції “Слуга народу” Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Відповідну пост Лєрос опублікував у Facebook.

“Відеодокази, як Єрмак через свого брата “барижить” державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонку, ну і звичайно заробіток на державі”, – написав нардеп у коментарі до відео.

На відеозаписах видно час і дату зйомок – 20 серпня, 16 і 23 вересня, 3 жовтня 2019 року.

У бесідах чоловіків фігурують деякі суми і посади, зокрема, на Київській митниці, в Мінінфраструктури, УЗ і ін.

На одному з відео чоловік, схожий на брата глави ОПУ, проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче курувати “Укрзалізницю”.

На іншому відео невідомий розповідає нібито Денису Єрмаку, що є “гарна дівчинка”, яка “хоче очолити чи ТРК “Україна” чи Національний комплекс “Експоцентр України”, це все ДУСя”, на що той відповідає, що її “перекинуть на людей”.

“Дівчинка хороша … Отримати гроші – питання принципу, а те, що ми їй допоможемо, це по-любому. Денису (ймовірно, Денису Єрмаку – ред.) про це говорити не треба, він бере 4, з п’яти. По 500 доларів розкинемо … Це твої друзі.  – Друзі. Давай хоча б по штуці … – А йому яка різниця? Ми ж по-чесному все робимо … -Він може закомизитися, мовляв “ви приводите людей, а мені з ними розбиратися” … Іди в туалет, сумку (з грошима –  ред.) візьми з собою, там десь закриємось, це буде правильно”.

Читайте також: “Слуга народу” Лерос звинуватив Єрмака у корупції і торгівлі інтересами України (документ)

У свою чергу глава ОПУ Андрій Єрмак заявив, що звернеться із заявою до Служби безпеки України та Держбюро розслідувань через відео, яке розповсюдив нардеп від СН Гео Лерос. 

На своїй сторінці у Facebook Єрмак напсиав: “Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса”.

“Рекомендую підготуватися, бо доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні. Доведеться, хто би за тобою не стояв … Я і моя родина – чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом”

“І ти сам, і я, і люди, які розуміють ситуацію, знають навіщо і в чиїх інтересах ти все це робиш і пишеш. Я прямо казав це тобі під час наших останніх зустрічей, при свідках, повторю і тут. Якщо говорити про “червоні лінії”, за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов. Дуже шкода, що особисті інтереси для тебе виявились важливішими за спільну мету, з якою партія “Слуга Народу” йшла на вибори”, – заявив Єрмак, звертаючись до Лероса.  

Також Єрмак зазначив, що його брат “з 2014 року їздив у зону АТО і брав участь у бойових діях як доброволець, його знає і поважає спільнота добровольців і ветеранів”.

У коментарі Цензор.НЕТ Єрмак зазначив: “Це наклеп, я подаватиму заяву, щоб всі правоохоронні органи дали оцінку цим звинуваченням, і не сумніваюся, що вся ця брехня буде спростована. На відео мій брат Денис, який не мав і не має жодного стосунку до будь-яких призначень і корупції. Денис – учасник АТО, учасник боїв у Донецькому аеропорту, принципова і порядна людина. І він легко доведе свою невинуватість і своє чесне ім’я”.

Читайте також: Тищенко кинув банк на $2 млн, а справу проти нього закрили на прохання Єрмака – Лерос

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE