Politerno > Україна і світ > “Слуга народу” Лерос звинуватив Єрмака у корупції і торгівлі інтересами України (документ)

“Слуга народу” Лерос звинуватив Єрмака у корупції і торгівлі інтересами України (документ)

  • 26 Березня, 2020
  • 2923 Переглядів
  • 0

У фракції “Слуга народу” з ще більшою силою розгорається конфлікт навколо скандальних мінських домовленостей голови Офісу президента Андрія Єрмака. 

Нардеп від президентської політсили Гео Лерос, який був одним із ініціаторів звернення депутатів до президента Володимира Зеленського з цього приводу, сьогодні опублікував у себе в Фейсбуку звернення до СБУ, у якому звинуватив керівника ОП у корупційних діяннях та зраді національних інтересів.

Лерос назвав Єрмака «пліткарем», який «торгує національними інтересами», «людиною без принципів», яка мислить виключно через призму своїх особистих інтересів, «натираючи на тертці рейтинг президента і потенціал всієї держави».

Нардеп звинуватив голову ОП у масштабному втручанні в кадрові призначення по всій країні і заявляє, що соціальний ліфт підняв Єрмака від «організатора торгівлі на київських ярмарках до торгівлі державою в Мінську».

Лерос стверджує, що Єрмак тисне на депутатів СН, а також перетворює їх у «безликі кнопки».

Яскравим лакмусовим прикладом Лерос назвав те, що відбувається в столиці, де кум Єрмака, депутат “Слуги народу” і глава штабу “СН” в столиці Микола Тишенко, вже приміряє крісло мера, готує ручних депутатів до Київради, де його партнер Комарницький сидить на всіх бюджетних потоках (Денис Комарницький – один з учасників угруповання екс-мера Києва Черновецького – ред.), а депутат Київради, також в минулому член команди Черновецького Алла Шлапак готує штаб СН до столичних виборів, а Степан Черновецький (син одіозного екс-мера – ред.), давній партнер ресторатора, все це фінансує.

Окремо дісталося бізнес-партнеру керівника офісу Зеленського Денису Комарницькому. У фірмі «Екобудтрейд», яка належить колишньому співголові Блоку Черновецького, торік відбулися обшуки, пов’язані із розкраданнями під час розбудови інфраструктури у Києві. Нині ж, за словами Лероса, Єрмак посприяв тому, що спецпідрозділ СБУ «Альфа» уже охороняє «головного корупціонера столиці».

Лерос звернувся до очільника СБУ Івана Баканова з проханням підтвердити або спростувати інформацію про те, що Комарницького охороняє чи охороняла «Альфа».

Нагадаємо, що 20 березня Зеленський звільнив свого радника Лероса, який розкритикував Єрмака та Сивохо.

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак 11 березня придбав автомобіль Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long (2019 року випуску) вартістю 2 мільйони 972 тисячі 776 гривень.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE