Politerno > Тернопільщина > Замість ШВЛ для лікарні “слуга народу” Василів купив собі “Мерседес” за 1 300 000 грн, – екснардеп

Замість ШВЛ для лікарні “слуга народу” Василів купив собі “Мерседес” за 1 300 000 грн, – екснардеп

  • 21 Квітня, 2020
  • 17586 Переглядів
  • 0

20 березня 2020 року, в часі розпалу коронавіруса, коли українці сиділи на жорсткому карантині, нардеп від “Слуги народу” Ігор Василів придбав у лізинг новенький автомобіль MERCEDES-BENZ E 220 D за 1 300 000 гривень.

Про це написав екснардеп Ігор Мосійчук на совоїй сторінці у Facebook.

“Знайомтеся ще одна істота з депутатським мандатом, народний депутат від «Слуги Народа» Ігор Василів обраний по в/о #164 (м. Кременець, Збаражський, Шумський, Лановецький, Підвочийський райони Тернопільщини). В парламенті входить до так званої групи «соросят». На своєму виборчому окрузі Василів відомий тим, що фірма безпосередньо близька до нього (користується його сімейною автодорожньою технікою) пиляють бюджетне бабло на ремонті доріг. Якість доріг після цього «ремонту» бачили всі хто мав «щастя» проїхатися цими районами Тернопільщини. А от про себе рідного Василів не забуває ніколи і навіть в часі пандемії.”,  – зазначив ексрадикал.

За його словами, 20 березня 2020 року “в часі розпалу коронавіруса коли українці сиділи на жорсткому карантині а на Тернопільщині просто виникали спалах за спалахом пандемії і лікарі через відсутність елементарних захисних масок просто волали про допомогу на весь світ…”, Ігор Василів придбав у лізинг новенький автомобіль MERCEDES-BENZ E 220 D за 1 300 000 грн., державний номер KA 1054 AE.


Читайте також:
Епоха бідності для деяких “слуг” закінчилася, а “ямковий ремонт” – продовжується (Відео)

За даними політика, зареєстровано це авто, поки не працює орган держреєстрації, на фірму, яка продала його Василіву в лізинг, але це не на довго – поки не знімуть карантин.

Мосійчук обурюється, що усі трагічні події, пов’язані з епідемією в Тернопільській області, абсолютно не завадили «автомайданівцю» Василіву розсікати на новенькому «мерсі» Тернопільщиною, розповідати усім друзям та знайомим і навіть відсвяткувати круту покупку.

“Мораль. В той час коли в Монастириському районі на Тернопільщині просто буяв спалах COVID-19 і почали помирати люди, в лікарні не було елементарних захисних масок а лікарі записували відеозвернення до президента Володимира Зеленського благаючи про допомогу, нардеп від його партії «Слуга Народа» Ігор Василів обраний на Тернопільщині купував і хизувався новим “мерином”.”, – зазначив Мосійчук.

Екснардеп підкреслює, що Василів купив не апарати ШВЛ, не захисні костюми чи маски для лікарів, які рятують його виборців від смертельної хвороби а собі рідненькому крутезний новесенький мерседес.

“Звичайно автодорожними та іншими художествами істоти Василіва мало б займатися НАБУ але… ви всі самі все знаєте. І тому я звертаюся до українців: давайте зробимо цю істоту відомою і примусимо президента Зеленського відреагувати на цинізм та схематози свого слуги Василіва! ПРОШУ РЕПОСТ!”, – додав колишній соратник Олега Ляшка.

Фото зі сторінки Мосійчука:

Раніше ми повідомляли, що дорожня компанія ТОВ «Вест Роудз Компані», засновниками якої є близькі люди нардепу Ігорю Василіву, перемогла у тендері по експлуатаційному утримані 54,4 км доріг державного значення.  Цінова пропозиція переможця 64,3 млн. грн.

Читайте також: Шабунін схиляв “слугу” Василіва не голосувати за відставку Гончарука, той погодився (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE