Politerno > Україна і світ > Нардеп Тищенко “недорікуватий, неотесаний…” – журналіст

Нардеп Тищенко “недорікуватий, неотесаний…” – журналіст

  • 28 Квітня, 2020
  • 1433 Переглядів
  • 0

Журналістка “1+1” Наталія Мосейчук написала емоційний пост у зв’язку з тим, що ресторан “слуги народу” Тищенка в центрі Києва приймає ВІП-гостей, незважаючи на карантин.

Про це Мосейчук написала у фейсбуці.

От що візьмеш з депутата Тищенка? Та нічого! Недорікуватий, неотесаний, одним словом, “з народу”. Ага… одне але… його ресторан чомусь працює. Працює, Карл! Тисячі закриті, а його- “Колі котлети”- годує обраних в центрі Києва. Шановні полісмени, Вам адресу підказати куди треба зайти?” – написала журналістка.

При цьому вона додає, що “найлегше було змусити країну сидіти вдома. Найважче – зробити закон один для всіх“.

Зі святом Чорнобильської трагедії! Як після такого пояснити Людмилі Ігнатенко (прототип стрічки НВО Чорнобиль) і тисячам жертв атомної катастрофи, що це обмовка, а не наруга?” – резюмує Мосейчук, згадуючи, як Тищенко “привітав” українців з річницею катастрофи на ЧАЕС.

Нагадаємо, раніше з’ясувалося, що ресторан “слуги народу” Тищенка в центрі Києва приймає ВІП-гостей, незважаючи на карантин.

Довідково: Заклади Миколи Тищенка завжди користувалися підвищеним інтересом у VIP-персон. Наприклад, в кінці червня 2017 року НАБУ затримало охоронця народного депутата від БПП Владислава Розенблата при отриманні хабаря в розмірі $200 тис. у ресторані Три вилки. За інформацією агентства Українські новини, кошти призначалися самому Розенблату і його колезі по парламенту — депутату Ради від фракції Народний фронт Максиму Полякову. Їх нібито передали за «вирішення питання щодо видобутку бурштину». Владислав Розенблат назвав подію «провокацією», а в квітні 2018 року Печерський районний суд визнав його потерпілим у цій справі.

Після епізоду з Розенблатом його ресторанна компанія скорочується. Ресторатору довелося закрити Три вилки і ресторан Тургенеф, а також відмовитися від бару Фаренгейт. Набагато раніше — в 2013 році на кухні ресторану Апрель, що належав Тищенку, вибухнув газовий балон, в результаті чого постраждало кілька співробітників. Заклад закрився.

Зараз компанія Наша карта управляє в Києві чотирма закладами — Рішельє, Велюр, Сейф і комплекс Olmeca Plage в Гідропарку. Тищенко також планував відкрити мережу фаст-фудів, але ця ідея так і не була реалізована. До свого походу в парламент дев’ятого скликання Микола Тищенко брав участь у різних телевізійних проєктах, наприклад, шоу Ревізор на Новому каналі та Танці з зірками на 1+1.

Читайте також: Що пішло не по сценарію у призначенні Саакашвілі – екснардеп

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE