Politerno > Україна і світ > Що пішло не по сценарію у призначенні Саакашвілі – екснардеп

Що пішло не по сценарію у призначенні Саакашвілі – екснардеп

  • 28 Квітня, 2020
  • 822 Переглядів
  • 0

Офіс Володимира Зеленського спочатку планував об’єднати посаду глави митниці і податкової і призначити на главу відомства Михайла Саакашвілі.

Про це в своєму телеграм-каналі повідомив колишній депутат Сергій Лещенко, публікуючи інформацію своїх інсайдерів.

З’явилася нова інформація про декілька гучних перестановок в українській владі: Офіс президента Володимира Зеленського планував об’єднати посаду глави митниці і податкової і призначити на главу відомства Михайла Саакашвілі“, – пише екснардеп.

Лещенко відзначив, що після проведення декількох консультацій офіс Зеленського вирішив спробувати Саакашвілі на посаді віце-прем’єр-міністра.

У підсумку Кабмін оголосив” конкурс “, який закінчиться вже в понеділок. До недавніх пір в шорт-листі на вакансії були кандидатури Олексія Любченка (податкова) і Василя Цушка (митниця). Однак “несподівано” виявилось, що вони підпадають під люстрацію. Тому Офіс президента думає про їх кандидатури і продовжує кастинг, а останнє слово буде за президентом Зеленським“, – пише він.

Лещенко відзначив, що Зеленський віддасть перевагу тим керівникам, які готові взяти на себе відповідальність з конкретними термінами і цифрами, «не залучаючи Банкову в свої розборки”.

Читайте також: Влада переживає серйозну кадрову кризу, адже “лава запасних дуже коротка”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE