Politerno > Україна і світ > Береза показав недозакритий Ляшком ресторан Тищенка

Береза показав недозакритий Ляшком ресторан Тищенка

  • 29 Квітня, 2020
  • 1610 Переглядів
  • 0

Екснардеп Борислав Береза оприлюднив відео, на якому видно не замурований екснардепом Олегом Ляшком вхід у ресторан “Велюр”.

Як відомо, сьогодні лідер Радикальної партії Олег Ляшко показав відео, як разом з соратниками нібито закладає будівельними блоками вхід до скандального ресторану Велюр у Києві, який належить нардепу від Слуги народу Миколі Тищенку.

Приводом для цього стало грубе порушення закладом тимчасової заборони на роботу, що запроваджено урядом для запобігання поширенню коронавірусу.

За словами Ляшка, у той час як багато українців втратили через карантин роботу, нардепи від Слуги народу «жирують».

У свою чергу екснардеп Борислав Береза опублікував відеозапис, на якому видно, що вхід у ресторан ніхто і не збирався замуровувати.

Відео Береза ​​опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

“В процесі шоу закрили … вхід на літню терасу, який і так був закритий. А вхід в рестопан працює. І все інше теж.”,  – написав Береза.

“Насправді все дуже погано. Це не вхід закритий, а вихід на окрему терасу … Це була піар-акція незрозуміло для кого … Мабуть, інтерес був у шоу, а не в тому, щоб закрити по-справжньому”, – каже на відео екснардеп.

Нагадаємо, скандал навколо Велюру розгорівся після того, як журналісти викрили ресторан у підпільній роботі під час карантину.

Читайте також: Нардеп Тищенко “недорікуватий, неотесаний…” – журналіст

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE