Politerno > Україна і світ > З 1 травня в Україні запрацюють продовольчі ринки

З 1 травня в Україні запрацюють продовольчі ринки

  • 29 Квітня, 2020
  • 1606 Переглядів
  • 0

Кабінет міністрів України дозволив відкрити продовольчі ринки з 1 травня в умовах карантину.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, повідомив прем’єра Дениса Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

Шмигаль зазначив, що основною умовою роботи продовольчих ринків є рішення відповідного територіального органу ГГоспродпотребслужби про дотримання протиепідемічних вимог.


Читайте також:
Малому бізнесу кредити, торговцям ринки, пожежам гасіння: Зеленський записав нове ВІДЕО

“Робота продовольчих ринків під час пандемії повинна регламентуватися чіткими санітарними нормами. Сьогодні уряд підтримав критерії, розроблені Міністерством охорони здоров’я та Мінекономіки, які дозволяють ринкам відновити свою діяльність”, – написав він.

Нагадаємо, на ринок будуть пускати в масках і після того, як виміряють температуру (в тому числі і покупцям), на входах і в’їздах встановлять антисептики, на кожного покупця має бути 10 кв.м, кожні три години продавці повинні дезінфікувати поверхні, кожен день потрібно прибирати всі приміщення, поруч з ринком не повинно бути стихійної торгівлі.

Нагадаємо, після протестів малих підприємців, президент Володимир Зеленський закликав, а Кабінет міністрів вирішив дозволити працювати низці продовольчих ринків – рішення планують розглянути 29 квітня.

Також стало відомо, що у Львові відкриють продовольчі ринки і проситимуть уряд частково відкрити бари та ресторани

Читайте також: Карантин в Україні: 277 тис ФОПів призупинили діяльність, 3/4 з них торгували на ринках, – Опендатабот (Інфографіка)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE