Politerno > Україна і світ > Тищенко має скласти мандат – Лерос

Тищенко має скласти мандат – Лерос

  • 29 Квітня, 2020
  • 1002 Переглядів
  • 0

Нардеп з фракції “Слуга народу” Гео Лерос впевнений, що його колега по фракції Микола Тищенко повинен скласти депутатський мандат через незаконну роботу його ресторану “Велюр” під час карантину.

Про це він заявив в інтерв’ю “24 каналу.

“Я вважаю, що депутат Микола Тищенко повинен скласти мандат і йти займатися бізнесом в свій “Велюр””, – сказав Гео Лерос.

Він також додав, що у фракції тільки кілька людей відгукнулися і дали коментарі з цього розслідування, проте всі інші поки мовчать.

“Більшість в” Слугу народу “вирішили не помічати цієї проблеми, як і будь-якої іншої”, – вважає Лерус, додаючи, що це значить – своїм все, а всім іншим закон.

“Миколі Тищенку дозволено абсолютно все, тому що він кум Андрія Єрмака. Всі “договорняки” на рівні Києва, співпраця з Антоном Яценком, який є “королем тендерної мафії” часів Віктора Януковича. Судячи з усього, справи у Єрмака і Тищенка йдуть абсолютно чудово. Бачимо, що Єрмак продає Україну на міжнародній арені, а Тищенко за національний рівень взявся”, – додав Лерос.

Нагадаємо, напередодні вийшло журналістське розслідування Bihus.Info, в якому говорилося, що ресторан Тищенка продовжує працювати, його відвідують народні депутати, бізнесмени і колишні члени Партії регіонів.

Читайте також: Береза показав недозакритий Ляшком ресторан Тищенка



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE