Politerno > Україна і світ > Голова Всеукраїнської ради церков помер від коронавірусу

Голова Всеукраїнської ради церков помер від коронавірусу

  • 4 Липня, 2020
  • 886 Переглядів
  • 0

Від ускладнень коронавірусу в лікарні Ужгорода у віці 68 років помер старший єпископ Української Євангельської Церкви, глава Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій Василь Райчинець.

Про це повідомляє прес-служба ВРЦРО, інформацію “Вестям” підтвердив син покійного.

“Сьогодні несподівано для всіх нас Бог покликав на покій нашого батька, Василя Федоровича Райчинця, самого самовідданого, майже завжди усміхненого священнослужителя. Всі, хто його знав особисто, або хоч раз в житті зустрічався з ним, називали його оптимістом. Протягом свого насиченого земного шляху він торкнувся багатьох тисяч людей, і залишив відчуття Божої любові в серцях багатьох. Нехай пам’ять про нього надихає нас на щиру любов і службу Богові і людям”, – розповів син померлого Анатолій Райчинець.

Захворювання коронавірусом підтвердили в лікарні.

Також свої співчуття висловив Митрополит Єпіфаній і Офіс президента України.

З 2010 року Райчинець був президентом Міжнародної асамблеї християн віри євангельської та близько 15 років до цього представляв організацію.

Нагадаємо, 12 червня стало відомо, що у дружини президента Володимира Зеленської Олени лабораторно підтверджено коронавірус. Днями стало відомо, що Олена Зеленська видужала, але спостерігаються певні ускладнення після хвороби.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE