Politerno > Україна і світ > Саакашвілі: “У Раді орудують тіньові контрабандисти. Група Павлюка, наприклад”. Відео

Саакашвілі: “У Раді орудують тіньові контрабандисти. Група Павлюка, наприклад”. Відео

  • 4 Липня, 2020
  • 1218 Переглядів
  • 0

Глава Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі заявив про причетність нардепа “Слуги народу” Максима Павлюка до масштабних контрабандних схем.

Про це Саакашвілі заявив у прямому ефірі програми “Право на владу”. в четвер ввечері.

“В українському парламенті орудує група тіньових контрабандистів… Це міжфракційна група … Я їх знаю, на жаль, дуже добре, тому що вони починають все блокувати… Вони пошируюють плітки, вони замовляють статті, вони бігають уже по всіх органах… Група Павлюка, наприклад. Група Павлюка дуже інтенсивно цими речами займатися… є багато інших груп регіонального масштабу… Скажімо як є: Хоч куди тицьнеш, є якась група зацікавлених у status quo – на надрах сидить така ж група, на податкових схемах…”, – розповів Саакашвілі.

Згідно з даними сайту Enigma, Максим Павлюк є племінником відомого на Буковині підприємця Іллі Павлюка, якого також називають “королем контрабанди” на прізвисько “Курятник”.

У своїй електронній декларації за 2018 рік Павлюк повідомив, що володіє квартирою в столиці та трьома земельними ділянками на Київщині. Окрім того, він є власником автомобіля Mercedes-Benz G-класу. Минулого року він заробив майже 400 тис грн, ще понад 7,1 млн грн він отримав від відчуження нерухомого майна.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE