Politerno > Україна і світ > Сильні люди повинні об’єднуватись: Ляшко за кермом показував Тимошенко Чернігівщину. Відео

Сильні люди повинні об’єднуватись: Ляшко за кермом показував Тимошенко Чернігівщину. Відео

  • 10 Липня, 2020
  • 974 Переглядів
  • 0

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час спільної з Юлією Тимошенко поїздки на Чернігівщину, де восени він має намір балотуватися до парламенту, заявив, що вони “вибачились взаємно”.

Олег Ляшко вів стрім з автівки на своїй Facebook-сторінці під час спільної з лідеркою “Батьківщини” поїздки.

“Друзі, вітаємо! Ми зараз на Чернігівщині разом з Юлією Тимошенко. Юля, дякую тобі за підтримку. Ми зараз провели чудову зустріч в Ічні. У нас вибори в 208-му окрузі. Тимошенко продемонструвала велику мудрість і велику доброту свого серця, коли підтримала мене на цих виборах”, – зазначив Ляшко.

Ляшко відзначив, що нині хтось може згадати, як вони обзивали один одного, але додав, що вони самі все пам’ятають і що “вибачились взаємно”, а нині об’єднались, щоб “зупинити розвал країни”.

Тимошенко розповіла, що люди на Чернігівщині дуже незадоволені медичною реформою.

Ляшко також заявив, що Тимошенко вміє керувати автомобілем і він може передати їй кермо. Він спитав у Тимошенко, чи він “надійно тримає руль”. Тимошенко відповіла, що “нормально”.

“От якщо навіть Тимошенко мені довіряє, щоб я її провіз, то ви мені може довірити, щоб я вас віз хоча б в окрузі”, – підсумував на відео Ляшко.

Нагадаємо, 15 червня лідерка ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила, що її партія підтримує Олега Ляшка на виборах до Верховної Ради восени на 208 окрузі на Чернігівщині.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE