Politerno > Україна і світ > Білоруські міліціонери під час затримання били ногами і кийками жінку, відділення Мінська переповнене. Відео

Білоруські міліціонери під час затримання били ногами і кийками жінку, відділення Мінська переповнене. Відео

  • 11 Серпня, 2020
  • 1016 Переглядів
  • 0

Білоруські міліціонери під час затримання в Мінську жорстоко побили жінку.

На записі, опублікованому в соцмережах, видно, що збиту з ніг жінку кілька силовиків б’ють ногами і палицею. Кілька ударів влучають у голову. Примітно, що одним із міліціонерів виявилася жінка.

Одна з очевидців побиття вигукує кілька разів слово “мама” і просить припинити побиття. У відповідь від жінки-міліціонера звучить: “Ідіть звідси”.

Також, у мережі опублікували відео переповненого внутрішнього двору одного з відділень міліції Мінська. Затримані лежать на землі.

“Ранок після протестів у Жовтневому РУВС Мінська. Тепер розумієте, чому ми закликаємо нікого не віддавати в руки карателів? Картина дуже символічна. Якщо ми зараз не зберемося – то такий концтабір очікує на всю нашу країну”, – йдеться в повідомленні.

На записі чути діалог двох жінок, які знімають те, що відбувається, з вікна квартири.

“Дуже багато людей, лежать штабелями. Як зі свинями поводяться, ногою били. Їх б’ють, знущаються. Нікого туди не пускають … Це тільки у нас, і так у всіх відділеннях”, – кажуть вони.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE