Politerno > Україна і світ > Працівників Білтелерадіокомпанії не пустили на роботу, їхні функції виконують завезені росіяни. ВIДЕО

Працівників Білтелерадіокомпанії не пустили на роботу, їхні функції виконують завезені росіяни. ВIДЕО

  • 19 Серпня, 2020
  • 881 Переглядів
  • 0

Співробітників Білтелерадіокомпанії не пустили на роботу, а їхні обов’язки виконують російські журналісти, які прилетіли до Мінська двома літаками.

Про це в ефірі TUT.BY розповіла режисерка Білтелерадіокомпанії Альона Мартиновська. Вона заявила, що на роботу пускали лише тих співробітників, яких не було в списку в охоронців на вході.

“Найімовірніше, це були списки тих людей, які підписали вимоги до керівництва Білтелерадіокомпанії”, – припустила Мартиновська і розповіла про тих, хто замінив її та колег на роботі: “Це “весела” історія – прилетіли два літаки співробітників із Росії, які виконують наші функції за дуже велику суму”.

Нагадаємо, як заявив виконуючий обов’язки президента Олександр Лукашенко, підрозділи армії Білорусі на західному кордоні приведено в повну бойову готовність.

Журналістка Яніна Соколова опублікувала записи з вербуванням російських військових, під час яких вони розповідають, як воювали на Донбасі проти ЗСУ.  

В Україні розгорівся скандал після того, як президент Володимир Зеленський звільнив начальника ГУР МО Бурбу за вимогу розслідувати провал операції із захоплення “вагнерівців”, відкладеної главою ОП Єрмаком. Кілька чиновників Офісу президента ЗМІ підозрюють у держзраді.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заперечив причетність українських спецслужб до появи російських найманців у Білорусі перед виборами заперечив.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE