Politerno > Україна і світ > Рада підтримала ініціативу Тимошенко щодо посилення соціального захисту осіб з інвалідністю

Рада підтримала ініціативу Тимошенко щодо посилення соціального захисту осіб з інвалідністю

  • 3 Вересня, 2020
  • 1803 Переглядів
  • 0

Верховна Рада підтримала ініціативу Юлії Тимошенко та депутатів з її команди щодо посилення соціального захисту осіб з інвалідністю.

В цілому за документ віддали голоси 330 народних депутатів.

Як зазначено у пояснювальній записці, законопроєкт №2031 сприятиме посиленню соціального захисту осіб з інвалідністю, які не можуть самостійно забезпечувати своє проживання.

Після набрання документом чинності надбавки на догляд зростуть до 150% прожиткового мінімуму з 1 січня 2021 року, і до 200% прожиткового мінімуму з 1 січня 2022 року. За словами авторів закону, парламентська команда Юлії Тимошенко продовжить шукати шляхи ухвалення законів, спрямованих на покращення добробуту кожного українця, як би цьому не протидіяла пропрезидентська монобільшість.

Нагадаємо, на місцеві вибори партія Юлії Тимошенко йде під гаслом «Єдина надійна команда». «Батьківщина» переконана, що нинішні перегони дають Україні можливість завершити період дилетантства та некомпетентності у владі, шанс привести туди досвідчених професіоналів, здатних працювати заради людей у кожному куточку країни.

Нагадаємо, Верховна Рада не призначила в комісію з проведення конкурсу на зайняття посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі 7 осіб, мотивуючи це браком досвіду у них і підконтрольністю Банковій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE