Politerno > Тернопільщина > “Людина – понад усе!”:  “Батьківщина” представила кандидатів у депутати Тернопільської обласної ради. ВІДЕО

“Людина – понад усе!”:  “Батьківщина” представила кандидатів у депутати Тернопільської обласної ради. ВІДЕО

  • 7 Жовтня, 2020
  • 2309 Переглядів
  • 0

В готелі «Авалон» відбулася презентація кандидатів у депутати до Тернопільської обласної ради від партії «Батьківщина», список якої очолив голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Окрім кандидатів у депутати до обласної ради, журналістам були представлені очільники списків від цієї політсили до Тернопільської районної і Тернопільської міської рад – Іван Крисак та Микола Сліпченко. Окремо був представлений претендент на посаду міського голови Тернополя – Леонід Бицюра.

На початку прес-конференції Василь Деревляний зазначив, що серед присутніх у списку кандидатів лише троє є членами партії «Батьківщина», що є ознакою того, що партія відкрита і дає можливість займатися громадською діяльністю людям, які раніше у політиці помічені не були. Серед претендентів на депутатські мандати від «Батьківщини» присутні лікарі, працівники культури і соціальної сфери, бізнесмени та ветерани війни на сході України.

«Ми створили команду сильних, гідних, достойних патріотів, які працюватимуть, щоб відновити довіру людей до політиків, до представників влади, змінити зашкарублу систему корупції та несправедливості», – підкреслив Василь Деревляний.

Головним гаслом обласної організації партії є – «Людина – понад усе! Українець – повноправний господар на своїй землі!».

Наприкінці заходу кандидати у депутати дали слово працювати на благо громади і Укрїни.

Можливість пояснити свої мотиви участі у виборах, а також розповісти про першочергові кроки в обласному парламенті отримали усі кандидати. 

Подробиці у відео:



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE