Politerno > Україна і світ > Пікетувальники заблокували вихід з Ради: поліція прийшла на допомогу нардепам. Відео

Пікетувальники заблокували вихід з Ради: поліція прийшла на допомогу нардепам. Відео

  • 1 Грудня, 2020
  • 686 Переглядів
  • 0

Учасники акції протесту ФОПів під Радою перекрили народним депутатам вихід з будівлі.

Силовики частково відтіснили людей і зробила коридор для проходу нардепів. Сталася штовханина, повідомляється на сайті поліції Києва.

За інформацією правоохоронців, мітингарі перекрили дорогу та заважають народним обранцям безперешкодно покинути територію законодавчого органу. На неодноразові попередження поліцейських припинити протиправні дії учасники акції не реагували.

Відтак, поліцейські частково відтіснили громадян і зробили коридор для проходу народних депутатів. У цей момент між учасниками акції та правоохоронцями відбулася невелика штовханина.

Разом з тим, повідомляють у поліції, інша група пікетувальників на вулиці Шовковичній біля комітетів Ради заблокувала рух автівок для в’їзду та виїзду. Наразі на місці події поліцейські проводять з учасниками акції превентивну роботу аби відновити правопорядок.

Як повідомлялося, парламент пікетують підприємці, які вимагають не вводити в Україні обов’язкові касові апарати для ФОПів.

У вівторок Верховна Рада проголосувала за відтермінування до 1 січня 2022 року обов’язкове застосування касових апаратів для фізосіб-підприємців. Але підприємцям-протестувальникам цього мало, вони вимагають повністю відмовитись від цих планів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE