Politerno > Україна і світ > Кривонос каже, що помічники Зеленського три місяці блокують створення територіальної оборони

Кривонос каже, що помічники Зеленського три місяці блокують створення територіальної оборони

  • 8 Грудня, 2020
  • 980 Переглядів
  • 0

Заступник секретаря РНБО генерал Сергій Кривонос вже три місяці не може домогтися зустрічі з президентом Володимиром Зеленським для обговорення закону про створення територіальної оборони.

Про це Кривонос написав у фейсбуці.

 

“Пане Президенте!! До вас неможливо та нереально потрапити на прийом. Люди, які вас оточують, унеможливили доступ до вас, зробивши інформаційну капсулу, яка вигідна їм. Чи є вони державниками ?? Навряд… Вони більше дискредитують вас і роблять заручником”, – написав Кривонос.

За словами Кривоноса, Зеленський 31 серпня пообіцяв йому зустрітися й обговорити проєкт закону “Про територіальну оборону України”.

“Проєкт Закону готовий, минуло три місяці – і тиша, зустріч блокується. Ваші помічники роблять усе, аби зустріч зі мною не відбулася, та навмисно затягують процес створення ТРО”, – пише Кривонос.

Генерал підкреслив, що просить президента про особисту зустріч і сподівається на його відповідь.

У лютому Кривонос заявив, що Кремль переформатував проєкт «Новоросія» і тепер його мета – захопити всю Україну.

Перед цим Сергій Кривонос стверджував, що силове звільнення українських територій не виключається, якщо буде ухвалено політичне рішення, але все залежить від того, наскільки будуть підготовлені Збройні сили.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE