Politerno > Україна і світ > Журналісти показали, як Павлюк приймає “слуг” зі своєї групи і людей Ахметова. ВІДЕО

Журналісти показали, як Павлюк приймає “слуг” зі своєї групи і людей Ахметова. ВІДЕО

  • 19 Грудня, 2020
  • 787 Переглядів
  • 0

Народні депутати від “Слуги народу” і люди олігарха Ріната Ахметова регулярно відвідують офіс бізнесмена Іллі Павлюка.

Про це повідомляє Bihus.info.

 

Як зазначають журністи, офіс Павлюка став “місцем зустрічі, яке не можна змінити”.

За пів години вони зафіксували біля офісу автомобіль компанії Ахметова і кількох нардепів “Слуги народу”. Зокрема, після візитів “людей” олігарха в офіс “куратора” Павлюка народні депутати так званої “групи Павлюка” голосували за законопроєкт щодо руди, який був вигідний Рінату Ахметову; заблокували законопроєкт зі змінами до бюджету, який був невигідний для Ахметова; голосували за бюджет тільки після того, як туди додали виплати за “зеленим” тарифом Ахметова.

З 24 листопада журналісти почали помічати, що офіс Іллі Павлюка регулярно відвідують щонайменше п’ятеро депутатів “Слуги народу” (за різними даними, загалом так звана “група Павлюка” складається з приблизно 30 народних депутатів “Слуги народу”). Візити відбувалися і безпосередньо перед голосуванням Верховної Ради за бюджет на наступний рік.

Також журналістам вдалося зафіксувати регулярні візити самого бізнесмена в Офіс президента. Він був там і в суботу, 28 листопада, під час зустрічі керівників ОП, прем’єра і голів парламентських фракцій. Зустріч, за словами голови Верховної Дмитра Разумкова, була присвячена пошуку голосів за законопроєкт щодо вирішення Конституційної кризи.

За словами журналістів, Павлюк має давні і тісні зв’язки з командою Володимира Зеленського. Під час президентських виборів Павлюк належав до умовної групи “Регіони” в штабі тоді ще кандидата Зеленського. Разом з Олександром Корнієнком (“Слуга народу”) та Сергієм Трофімовим (ексзаступник керівника ОП) Павлюк займався координацією регіонального активу Зе-команди.

“Тоді Павлюк постійно контактував також із низкою  майбутніх кандидатів від “Слуги народу”, які згодом пройшли до парламенту. Жодної офіційної посади Ілля Павлюк не отримував, але його ім’я регулярно згадувалось у ЗМІ в контексті впливу на частину депутатів Верховної Ради”, – йдеться в матеріалі.

Нагадаємо, глава Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі заявив про причетність нардепа “Слуги народу” Максима Павлюка до масштабних контрабандних схем.

Наприкінці січня екскерівник митниці Максим Нефьодов і група нардепів від “Слуги народу” таємно зустрічалися з найвпливовішим контрабандистом в Україні, чернівецьким бізнесменом Іллею Павлюком.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE