Politerno > Україна і світ > Заступник Єрмака написав заяву про призупинення повноважень

Заступник Єрмака написав заяву про призупинення повноважень

  • 21 Грудня, 2020
  • 657 Переглядів
  • 0

Після того як заступник глави Офісу президента Олег Татаров прийшов до НАБУ по повістку про виклик, він написав заяву про призупинення своїх службових обов’язків.

Про це йдеться у коментар наданий УП радника глави Офісу президента Михайла Подоляка

“У зв’язку з істотним суспільним резонансом і для уникнення будь-яких маніпулятивних трактувань, заступник глави ОПУ Олег Татаров написав заяву на ім’я безпосереднього керівника про тимчасове призупинення виконання його службових обов’язків і передачу цих обов’язків іншу посадову особу”, – зазначив Подоляк.

За словами Подоляка, це зроблено, щоб не допустити конфлікту інтересів і будь-якого тиску на правоохоронні органи. Він заявив, що озвучені публічно попередні звинувачення стосуються періоду роботи Татарова в приватному бізнесі задовго до призначення його на посаду в державній сфері.

Подоляк розповів, що Татаров буде захищатися як приватна особа.

Нагадаємо, 18 грудня стало відомо, що виконуючий обов’язки керівника САП Максим Грищук підписав підозру заступнику керівника Офісу президента Олегу Татарову.

Представники САП та НАБУ прийшли в ОПУі повідомили про підозру Татарову. В Офісі президента заявили, що не пустили представників НАБУ вручити підозру Татарову, оскільки прохання правоохоронців нібито було незаконним.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE