Politerno > Україна і світ > У фракції “Голос” змінився голова

У фракції “Голос” змінився голова

  • 28 Грудня, 2020
  • 579 Переглядів
  • 0

Фракція “Голос” у Верховній Раді обрала нового голову – ним став Ярослав Железняк.

Про це сам Железняк повідомив у Telegram, а партія голос “Голос” у Facebook.

 

“Новий рік починаю з нових викликів. Щойно колеги з “Голосу” обрали мене новим головою нашої фракції, а Романа Костенка заступником.

Тепер в наступному році планую працювати так, аби бути не лише наймолодшим керівником фракції в історії Верховної Ради, але й найефективнішим для нашої команди”, – зазначив нардеп.

Фракція ухвалила рішення про ротацію на посаді голови фракції, задовольнивши заяву Сергія Рахманіна. Новим головою фракції обраний Ярослав Железняк.

“Головування у фракції не є пожиттєвим привілеєм чи довічним ув’язненням. Ротація керівництва є не тільки нормальним, а й необхідним процесом для молодої політичної сили, де є достатня кількість яскравих, самодостатніх особистостей.

У час, коли безпекові питання набули надзвичайної гостроти, є нагальна потреба зосередитися на цій проблематиці (Рахманін є членом комітету ВР з питань національної безпеки – ред.). Мої знання та досвід мають бути максимально використані у цій сфері з огляду на те, що у фракції є політики, спроможні ефективно керувати фракцією”, – підкреслив Рахманін.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE