Politerno > Україна і світ > Нацполіція застерігла НАБУ від маніпуляцій з новою справою проти Микитася

Нацполіція застерігла НАБУ від маніпуляцій з новою справою проти Микитася

  • 29 Грудня, 2020
  • 817 Переглядів
  • 0

У Нацполіції заявили, що оголошення підозри ексголові “Укрбуду” Максиму Микитасю у викраденні та вимаганні не має нічого спільного із розслідуванням корупційних злочинів, у яких він фігурує.

Про це повідомляється на сайті НПУ.

“Звертаємо увагу, що кримінальне провадження, де фігурує  Максим Микитась і яке розслідують слідчі підрозділи Національної поліції,  не має нічого спільного з кримінальними провадженнями, досудове розслідування яких за підслідністю здійснюють інші правоохоронні органи

Фігуранту оголосили про підозру у вчиненні двох тяжких злочинів – викрадення людини та вимагання. Будь-які маніпуляції на цю тему можуть бути розцінені як втручання в діяльність правоохоронного органу”, – сказано у релізі.

У Нацполіції стверджують, що оприлюднили лише частину доказів, зібраних поліцейськими в рамках досудового розслідування, в тому обсязі, яке вважає можливим слідство.

Ця доказова база стала підставою для оголошення за погодженням із процесуальним керівником підозри Микитасю у викраденні людини та вимаганні.

Національна поліція закликала “не маніпулювати інформацією, оскільки досудове розслідування триває”.

Нагадаємо, у вівторок Національна поліція оголосила підозру екскерівнику компанії “Укрбуд”, фігуранта справи про розкрадання майна Нацгвардії Максима Микитася у викраденні людини в грудні 2020 року та вимаганні “боргу”.

Національне антикорупційне бюро висловило занепокоєння діями працівників поліції щодо екскерівника компанії “Укрбуд”, фігуранта справи про розкрадання майна Нацгвардії Максима Микитася.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE