Politerno > Україна і світ > Біля квартири матері Шабуніна знайшли гранати без вибухівки. ФОТО

Біля квартири матері Шабуніна знайшли гранати без вибухівки. ФОТО

  • 31 Грудня, 2020
  • 648 Переглядів
  • 0

Під дверима квартири матері голови правління “Центру протидії корупції” Віталія Шабуніна у Рівному виявлено предмети схожі на бойові гранати, втім, в їхніх корпусах вибухівки виявлено не було.

Про це повідомляє Нацполіція.

 

Близько 21.20 у місті Рівне правоохоронці отримали повідомлення про те, що на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку під дверима квартири виявлено саморобний вибуховий пристрій. За попередньою інформацією, він складається з двох гранат і чорної коробки.

У квартирі мешкає матір Шабуніна.

В Офіс генпрокурора повідомили, що Рівненська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами погрози вбивством та хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї під дверима матері антикорупційного активіста.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні за ч.1 ст.129, ч.4 ст.296 КК України також взято на контроль керівництвом Офісу генерального прокурора.

Наразі слідчі дії для встановлення осіб, причетних до злочину, тривають. 

Будуть призначені вибухово-технічна та молекулярно-генетична експертизи.

Мешканців було евакуйовано, на місці працювала вибухотехнічна група. За попередніми даними, в корпусах гранат вибухівки не виявлено.

Нагадаємо, 23 липня голова правління та співзасновник “Центру протидії корупції” Віталій Шабунін повідомив, що його будинок підпалили, минулося без жертв.

На підпал будинку активіста відреагував президент Володимир Зеленський, заявивши, що чекає від правоохоронців оперативних відповідей.

У вересні стали відомі результати експертизи, яка визначила причиною пожежі умисний підпал.

Слід нагадати, що керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін, який активно підтримує корумпованого директора НАБУ Артема Ситника, вимагає “знести” президента Володимира Зеленського.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE