Politerno > Україна і світ > Шабунін закликає “знести” Зеленського

Шабунін закликає “знести” Зеленського

  • 11 Вересня, 2020
  • 1554 Переглядів
  • 0

Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін, який активно підтримує корумпованого директора НАБУ Артема Ситника, вимагає “знести” президента Володимира Зеленського.

Про це він написав у Facebook.

Формальним приводом для цього є призначення заступником генерального прокурора юриста Віктора Медведчука Максима Якубовського, фактично ж Шабунін таким чином хоче зберегти на посаді директора НАБУ Ситника.

“Як ми в ЦПК і попереджали, генпрокурорка Зеленського віддала юристу Медведчука (Якубовському) наступні напрямки: Спеціалізовану прокуратуру у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу; Департамент організації, процесуального керівництва розслідування та обвинувачення у провадженнях про злочини, вчинені у звʼязку з масовими процесами у 2013-2014 роках. (Це департаменти по злочинах Майдану); Департамент процесуального керівництва у провадженнях про катування та інші порушення прав громадян правоохоронними органами”, — написав Шабунін.

“Тепер, дякуючи Зеленському, Медведчук і росіяни контролюють три надважливі напрямки провоохоронної системи України”, — додав він.

При цьому Шабунін закликав до масових протестів і усунення президента, а також судової гілки влади: Вищої ради правосуддя, Конституційного суду, ОАСК тощо.

“Я не бачу іншого способу врятувати країну, окрім як в масовий, мирний спосіб зносити Зеленського (разом з усією цією шоблою)”, — підкреслив Шабунін.

Нагадаємо, 23 липня будинок голови правління та співзасновника “Центру протидії корупції” Віталія Шабуніна підпалили невідомі, минулося без жертв. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE