Politerno > Україна і світ > Данілов заявив, що в Україні йде шпигунська війна, агентура РФ “просто божевільна”

Данілов заявив, що в Україні йде шпигунська війна, агентура РФ “просто божевільна”

  • 5 Лютого, 2021
  • 722 Переглядів
  • 0

В Україні триває шпигунська війна, а російська агентурна мережа на території нашої країни “просто божевільна”.

Про це під час Київського безпекового форуму 5 лютого заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

 

Секретар РНБО зазначив, що рішення про введення санкцій проти народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака та його телеканалів готувалося в атомсфері повної секретності через активну діяльність агентів держави-агресора.

“Матеріали готувалися в системі певної закритості, щоб не було жодних несподіванок. Тому що на жаль … ще з початку 90-х – я вважаю, що ми зробили велику помилку, коли не закрили на вулиці Банковій повністю КДБ, а перейменували на Службу безпеки України, залишили тих самих працівників. Це дуже і дуже небезпечно. Наслідки ми пожинаємо досі. Агентура Російської Федерації сьогодні на нашій території просто божевільна”, – зазначив Данілов.

За його словами, в Україні триває шпигунська війна.

“Тому у нас йде, скажімо так, не тільки війна гаряча, яка є на території Донецької та Луганської області, окупованої Російською Федерацією. У нас є інформаційна війна. І у нас є ще, скажімо так, так звана шпигунська війна, яку вони ведуть щодня. Ми її нібито не помічаємо, але ми відчуваємо це на собі, на своїй шкурі щодня, те, що вони, як казав класик, працюють. І це для нас дуже і дуже небезпечно”, – зазначив секретар РНБО.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE