Politerno > Україна і світ > Дубінський назвав “слуг” розумово-неповноцінними, бо “рятують Зеленського” брехнею про тарифи

Дубінський назвав “слуг” розумово-неповноцінними, бо “рятують Зеленського” брехнею про тарифи

  • 12 Лютого, 2021
  • 876 Переглядів
  • 0

Нардепи від “Слуги народу” почали писати пости у соцмережах про те, що нібито жодного підвищення тарифів в Україні не відбулося.

Виключений з лав фракції “СН” нардеп Олександр Дубінський у своєму Телеграм пише про те, що президента Зеленського в черговий раз підставило його ж оточення.

 

“Бравада Шмигаля про зниження тарифів на газ для потреб населення до 6.99 грн за куб – виявилася підленьким фейком. Вірніше, напівправдою.

6.99 грн будуть платити за кубометр газу тільки прямі споживачі – власники приватних будинків і квартир з газовими плитами.

Для компаній, що надають послуги з опалення багатоквартирних будинків ціна газу буде «ринковою», і набагато вищою 8 гривень.

Тобто, чекаємо істотного зростання тарифів на опалення в містах.

Шмиганоміка на марші і адепти її”.

У наступному пості Дубінський зазначає:

“Сталося саме те, про що я попереджав: бажаючи в черговий раз “врятувати” Президента, його шахрайське оточення в черговий раз його вставило. Обіцянка знизити тарифи на 30% перетворилося в їх підвищення на зіставні цифри.

Ситуація ще більше ускладнюється тим, що на порятунок рейтингів від тарифної кризи піарники Офісу кидають окремих розумово-неповноцінних представників СН, які повідомляють народу про зниження тарифів. Чим викликають ще більшу ненависть до влади”.

Як приклад, нардеп опублікував скріншот допису нардепки від “СН” Лізи Богуцької, котра переконує своїх читачів, що тарифи навіть знизилися:



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE