Politerno > Україна і світ > Фракція “Голос” у Київраді виключила депутата, який побився на стендап-концерті

Фракція “Голос” у Київраді виключила депутата, який побився на стендап-концерті

  • 18 Лютого, 2021
  • 685 Переглядів
  • 0

Фракція “Голос” у Київській міській раді виключила зі своїх лав депутата Костянтина Богатова, який нещодавно побився на концерті зі стендапером Владом Капицею.

Про це голова фракції в Київській міськраді Григорій Маленко повідомив у Facebook

 

“Політрада партії та Київський міський осередок політичноі сили були приголомшені публічним конфліктом між депутатом нашої фракції в Київраді Костянтином Богатовим та стендапером Владом Капицею, який мав місце в Арт-центрі “Братислава” ввечері 14 лютого.

Зі смутком ми констатуємо, що така поведінка не відповідає цінностям демократичної європейської партії, якою є “Голос”. Ми переконані, що різні смаки і культурні уподобання не можуть бути приводом для сварок і стусанів.

За результатами бесід із Костянтином Богатовим ми знайшли рішення, яке буде справедливим. Цей депутат більше не буде одним із облич команди “Голос” у Києві”, – зазначив Маленко.

Зазначається, що Богатов відмовився добровільно складати мандат, тому фракція запустить процедуру імперативного мандату.

Як відомо депутат Київради та стендапер днями побилися у залі кінотеатру “Братислава”. Останній каже, що обранцю не сподобались нецензурні слова в одному з виступів. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE