Politerno > Україна і світ > “ЄС” опустилася до рівня жіночої ПТУшної общаги. Ваші телеканали потрібно закрити”, – Арестович. ВІДЕО

“ЄС” опустилася до рівня жіночої ПТУшної общаги. Ваші телеканали потрібно закрити”, – Арестович. ВІДЕО

  • 16 Лютого, 2021
  • 942 Переглядів
  • 0

Радник глави ОПУ Олексій Арестович у прямому ефірі звинуватив партію “Європейська Солідарність” у роботі проти інформаційної безпеки України. 

В ефірі “Свободи слова” на ICTV він заявив, що в політсилі “опустилися до рівня жіночої общаги”.

 

Так, Арестович звинуватив “Європейську Солідарність” у тому, що політсила нібито “працює проти інформаційної безпеки держави”.

“Це офіційна заява, розумієте, пані Ірино? Так, я звинувачую “ЄС” в тому, що ви працюєте згідно з російськими наративами, починаючи з травня місяця. Якщо провести контент-аналіз, то вони збігаються на 70% і більше з тими наративами, які проводить РФ. Я кажу в прямому ефірі це”, – сказав Арестович нардепці “ЄС” Ірині Геращенко.

Далі радник глави ОП заявив, що “наступний канал, який потрібно закривати, – це ваш”.

“Я вже не кажу, як ви поводитеся, куди ви скочується. Зовнішність президента ви обговорюєте. … Ви ж до рівня жіночої общаги опустилися, ПТУшної такої”, – сказав Арестович.

Зі свого боку Геращенко заявила, що їй хотілося б, щоб на “жіночу общагу” звернула увагу віцепрем’єрка Ольга Стефанішина.

Нардепка нагадала, що запитала в Арестовича, чому на загострення на фронті немає активізації контактів у “нормандському форматі”, чому немає пропозиції внести до держбюджету зміни для підвищення зарплат військовослужбовцям.

“Що ми почули у відповідь, ми почули негідну влади риторику, яка свідчить про той рівень оцінки ситуації на фронті. Інтелектуальне зубожіння, яке ми бачимо”, – сказала Геращенко.

Далі Арестович почав перебивати нардепку, ведучий зробив йому зауваження і запропонував вибачиться за сексистські слова.

Геращенко також звернулася до нардепа “Слуги народу” Олександра Корнієнка.

“Ви ж внесли законопроєкт про сексизм, ви не хочете відреагувати на офіційного спікера Банкової, який демонструє найгірші прояви сексизму в прямому ефірі”, – сказала парламентарка.

Корнієнко відповів: “Я думаю, Олексій сам за себе відреагує. Він же не депутат у нас”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE