Politerno > Україна і світ > Арестович обізвав тих, хто називав Зеленського “ватником”, хоча сам говорив таке про нього

Арестович обізвав тих, хто називав Зеленського “ватником”, хоча сам говорив таке про нього

  • 1 Лютого, 2021
  • 1510 Переглядів
  • 0

За словами радника глави ОП з питань стратегічних комунікацій Олексія Арестовича, ті, хто називав президента Володимира Зеленського “ватником” – “щури помийні”. При цьому в серпні 2019 року Арестович сам так називав Зеленського.

Свою нову позицію Арестович озвучив у Фейсбуці.

“Дятли, які сьогодні кричать, що “Зеленський неправильно хоче в НАТО”. Ви вже забули, як вчора кричали, що він – “ватник і хоче в РФ”? .. Щури помийні”, – написав Арестович.

При цьому 7 серпня 2019 року він висловлювався у Фейсбуці про Зеленського ось так: “Зеленський не зрадник. Він справді старається. … Він виходить зі світу уявлень звичайного криворізького ватника з його кругозором”.

Нагадаємо, колишній заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос розповів, як радник голови ОП Олексій Арестович завів в 2018 році групу снайперів на мінне поле на Донбасі. Арестович відповів, що це неправда.

Президент Володимир Зеленський висловив переконанння, що не допустив би окупації Криму в 2014 році, якби тоді очолював Україну.

Також Зеленський розраховує на новий етап розвитку відносин між Україною та США при Байдені, при цьому у нього є питання до президента США щодо членства України в НАТО.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE