Politerno > Україна і світ > Вирок Стерненку виніс суддя, який встановив біля свого будинку бюсти Леніна і Сталіна, – Казанський. ФОТО

Вирок Стерненку виніс суддя, який встановив біля свого будинку бюсти Леніна і Сталіна, – Казанський. ФОТО

  • 23 Лютого, 2021
  • 692 Переглядів
  • 0

Одеського активіста Сергія Стерненка засудив суддя Віктор Попревич з Донецька, який ще до війни був добре відомий на все місто тим, що встановив біля воріт власного особняка бюсти Леніна і Сталіна.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав журналіст Денис Казанський.

“Виявляється, Сергія Стерненка судив суддя Віктор Попревич із Донецька, який ще до війни був добре відомий на все місто тим, що встановив біля воріт власного особняка бюсти Леніна і Сталіна. Треба ж, я думав він давно на пенсії або в Росії. Мабуть, ніхто інший виконувати замовлення ОПЗЖ і Портнова не погодився. Тому й перенесли засідання на 23 лютого. Спеціально захотіли поглумитися. Зрозуміло, що все це мракобісся не має з правосуддям нічого спільного. У нормальній країні цього любителя ГУЛАГу і сталінщини до суду навіть не підпустили б”, – заявив Казанський.

“Я знаю суддю Віктора Попревича, який виніс вирок Сергієві Стерненку. У 2017 році я брав на поруки 23-річну виховательку, на яку хотіли повісити обвинувачення у справі дитячого табору “Вікторія”, де під час пожежі загинуло троє дітей. А Віктор Попревич – це той самий суддя, який всупереч вимогам прокуратури, без повідомлення сторони звинувачення й адвокатів сімей загиблих у таємному режимі провів засідання суду і звільнив з-під варти директора табору “Вікторія”, який безпосередньо відповідав за стан пожежної безпеки дитячого комплексу. Не вірив цьому судді тоді. Не вірю йому і зараз. І ще. Що біліші нитки, якими шиються докази в подібних кримінальних процесах, то чорніша ненависть і недовіра до судової системи”, – додав екснардеп Мустафа Найєм.

Нагадаємо, Одеський суд виніс вирок екслідеру місцевого “Правого сектору” Сергію Стерненку у вигляді 7 років і 3 місяці ув’язнення з конфіскацією половини майна у справі викрадення і катування людини.

Після оголошення вироку екслідеру місцевого “Правого сектору” Сергію Стерненку біля Приморського суду в Одесі сталися сутички з правоохоронцями – люди намагалися заблокувати автомобілі поліції, щоб засудженого не вивезли до СІЗО.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE