Politerno > Україна і світ > Підсумок другого дня вакцинації проти COVID – чоловіків вдвічі більше, ніж жінок

Підсумок другого дня вакцинації проти COVID – чоловіків вдвічі більше, ніж жінок

  • 26 Лютого, 2021
  • 777 Переглядів
  • 0

Протягом перших двох днів вакцинації проти коронавірусної хвороби щеплення зробили 1 338 особам у різних регіонах України, більшість із них чоловіки.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко на брифінгу у МОЗ 26 лютого.

“За добу 25 лютого в Україні зробили 1179 щеплень проти коронавірусної хвороби. Чоловіків за минулу добу щеплено більше, ніж жінок: 792 проти 387. Але я думаю, що найближчим часом пропорція буде 50% на 50% а то й більше. Будемо дивитися і спостерігати за динамікою.

Найбільше щеплень за минулу добу зробили у Черкаській і Тернопільській областях, а також у місті Києві – у всіх трьох регіонах зроблено по 90 щеплень за добу.

Від початку кампанії, за середу і четвер, вакцинували 1 338 осіб. І, знову ж таки, найбільше зроблено в Черкаській області – 170, яка одна з найперших почала кампанію імунопрофілактики  проти COVID”, – зазначив Ляшко.

Ляшко також повідомив, що станом на 25 лютого надійшли перші 7 повідомлень про “несприятливі події після імунізації”, але “вони всі несерйозні”. Один випадок у Чернігівській області і 6 повідомлень із Черкаської.

Нагадаємо, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцини AstraZeneca (500 тисяч доз), яку 21 лютого відвантажили в Індії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE