Politerno > Україна і світ > Окупанти із гранатометів обстрілювали позиції ЗСУ біля Водяного і Пісків, а також скинули із БПЛА два ВОГ-17

Окупанти із гранатометів обстрілювали позиції ЗСУ біля Водяного і Пісків, а також скинули із БПЛА два ВОГ-17

  • 13 Березня, 2021
  • 604 Переглядів
  • 0

У районі проведення операції Об’єднаних сил від початку доби 13 березня зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр Об’єднаних сил.

 

Уточнюється, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Схід”, неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї. У цьому ж напрямку, застосувавши безпілотний літальний апарат типу “квадрокоптер”, збройні формування Російської Федерації скинули над позиціями Об’єднаних сил два постріли ВОГ-17.

А поблизу населеного пункту Піски російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. На дії російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат серед наших захисників немає, зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу, 12 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець зазнав поранень, не сумісних з життям. Ще один український воїн має бойове травмування.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE