Politerno > Україна і світ > “Слуга народу” Богуцька вважає, що Зеленський почав виходити з теплої ванни, у яку його свідомо занурили

“Слуга народу” Богуцька вважає, що Зеленський почав виходити з теплої ванни, у яку його свідомо занурили

  • 17 Березня, 2021
  • 714 Переглядів
  • 0

Нардепці від “Слуги народу” Лізі Богуцькій здавалося, що країною керує не президент Володимир Зеленський, а глава його Офісу Андрій Єрмак.

Про це Богуцька заявила в інтерв’ю Цензор.НЕТ.

Водночас нардепка підкреслила, що президент Зеленський почав виходити “з цієї теплої ванни, з цієї капсули, в яку він був занурений”.

“І, на мій погляд, в цю теплу ванну він був свідомо занурений кимось”, – додала “слуга народу”.

“У мене періодично теж виникало відчуття, що країною керує не президент Зеленський, а Андрій Єрмак – в той час як президенту Зеленському довірили маленький шматочок: будувати дороги, лікарні, сидіти в цій капсулі – і не втручатися в міжнародну політику, в стосунки з олігархами і так далі. Але з останніх подій ми бачимо, що президент розкривається і виходить з цієї теплої ванни”, – зазначила Богуцька.

За словами нардепки, Зеленський “створює той самий політичний “дах” і всі умови для того, щоб РНБО цим займався”.

“На сьогоднішній день це єдиний орган, якому він абсолютно довіряє в плані того, що будуть зміни; що цей орган дасть мотивацію і для СБУ, і для МВС (швидше за все). Принаймні я на це сподіваюся”, – підсумувала Богуцька .



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE